Teated

Hiiumaa haigla alustas 22. aprillil plaanilise tööga
23.04.2020

Polikliinikus teevad vastuvõtte vaid meie haigla eriarstid - günekoloog, kirurg, sisearst, neuroloog.


Külalisarstid alustavad tööga aprillikuu lõpul ja mai alguses. Polikliinikus on visiidi ajaks ühele patsiendile 30 minutit, et hajutada patsiente ning selleks, et  jõuaksime ruumi ja pinnad desinfitseerida. Vastuvõtule pääsevad ainult need patsiendid, kes on eriarsti vastuvõtule registreeritud. 

 

Sooviga kaitsta haigla töötajaid ja teisi patsiente, siis patsiendid, kes saabuvad plaanilisele vastuvõtule või statsionaari peaksid olema COVID-19 suhtes testitud. 


Patsiendid, kes saabuvad eriarsti vastuvõtule peavad desinfitseerima käed ja kandma kirurgilist maski ning täitma tervisedeklaratsiooni. Kõik vajalik on polikliinikus, haiglas ja taastusravis olemas.

 

Säilitame EMO-s COVID-19 patsientide esmase käsitluse ja COVID-19 voodikohtade võimekuse vähemalt eriolukorra lõpuni.

 

Uuringutele (EKG/ RR Holter, sonograafia, labor, röntgen, kompuuter) saab juba registreeruda. Endoskoopiliste uuringute teostamisega alustame mai teisel nädalal.

 

Taastusravis teevad füsioterapeudid sel nädalal ainult statsionaarset tööd ning alustavad ambulatoorsete taastusravi protseduuridega järgmisel nädalal. Füsioterapeudid töötavad patsientidega, kelle protseduurid seoses eriolukorraga ära jäid ning uusi soovijaid momendil ei teeninda. Massöörid alustavad tööd 4.mail.

 

21. aprillil testiti juhuvalemi alusel Hiiumaa haigla 39 töötajat. Kõik antud proovid olid negatiivsed.

 

Püsime terved ja oleme positiivsed!
Ilusat kevadet!