Teated

Hiiumaa Haigla on liitunud digiregistratuuriga
06.08.2019

Alates 2019. aasta juulist on Hiiumaa Haigla liitunud üleriigilise digiregistratuuriga (ÜDR). Üleriigiline digiregistratuur on osa patsiendiportaalist, mis asub aadressil www.digiligu.ee. Täpsemat infot ÜDR'i kohta võib saab lugeda Tervise ja Heaolu Infosüsteemide Keskuse kodulehelt aadressilt https://www.tehik.ee/tervis/teenused-ja-projektid/digiregistratuur/.

 

Siseneda saab ID-kaardi või mobiil-ID abil. Peale patsiendiportaali sisenemist saab valida erinevate tervisega seotud teenuste vahel, paremal on ka nupp ÜDR'i sisenemiseks (vt pilti).

Patsiendiportaali avaleht

ÜDR'i sisenemise järel näidatakse esmalt mõne sekundi jooksul tumedal taustal ÜDR-iga liidestunud haiglate nimekirja. Kui nimekiri eest ära läheb, saab asuda eriarsti juurde aega broneerima. Oluline on, et teil oleks aja broneerimiseks olemas saatekiri vastava eriarsti vastuvõtule.

 

Digi-broneeringu kõrval on jätkuvalt võimalus vastuvõtuks registreeruda telefonil 462 2795 või registratuuri ise kohale tulla. Registratuur on avatud esmaspäevast reedeni kell 8:00 - 16:00.

 

Patsiendiportaali saate siseneda ka klikates allpool olevat portaali logo:

Portaali Digilugu logo